Fijne extra faciliteiten Op het landgoed van Casa Llibertat kan je het hele jaar door heerlijk vertoeven en bijkomen van het drukke dagelijkse leven. Zoek een plek in de schaduw (dat is aan te raden bij 30 graden) of neem een verkoelende duik in het zwembad. Ook in de wintermaanden is Casa Llibertat een fijne plek dankzij de jacuzzi en sauna.

Zoek andere gasten op of kies voor ultieme rust op je eigen kamer of bij een van de vele loungeplekken binnen en buiten de finca. Ben je een actieveling? Ook dan zit je in Casa Llibertat goed. In de buurt van de finca is genoeg te doen: van mountainbiken tot een dagtrip maken naar een stad. Lang verhaal kort:
iedereen kan gaan en staan waar-ie wil, zolang je maar geniet van de omgeving, de rust en het Spaanse klimaat.

Maar de foto's zeggen meer dan woorden...

Casa Llibertat


Boek hier je kamer

Aankomst:

Vertrek:

[string_chosen_admin_search_type]

Volwassenen:

Kinderen:

 

 

Zoeken...

×

Vul je gegevens in 

 

Laden samenvatting...

 

Bij reservering van kamers ontvang je een email waarin wij je vragen een aanbetaling van 50% binnen één week te voldoen. Daarmee wordt de reservering definitief. Bij aankomst zien wij graag het restant op onze rekening aanwezig of je kunt het contant voldoen. De prijzen van deze boeking betreffen alleen het verblijf op Casa Llibertat (en nog niet de Padel Pakket prijs). Casa Llibertat komt zo spoedig mogelijk met een financieel voorstel zodra wij de padel wensen kennen.

Er is geen actieve betalingsgateway. Activeer ten minste één gateway in de HBook instellingen (Hbook > Betaling)

Even geduld...

Controleer alsjeblieft je gegevens voordat je definitief boekt

 Image